luni, 18 octombrie 2010

Patrick Park

Patrick Park este un cantaret/compozitor si chitarist american, nascut pe 1 ianuarie 1977. Genurile care ii predomina stilul sunt indie rock si folk rock.
Park a crescut in Morrison, Colorado. El a fost expus artei inca de mic copil: mama sa fiind un poet cunoscut iar tatal sau fiind un doctor caruia ii placea sa cante melodii folk si blues acasa. Park a inceput sa compuna cantace inca din adolescenta si a cantat, de asemenea in formatii dealungul liceului. El a spus: "Am compus cantece de cand eram copil. Nu a fost nimic altceva care as fi vrut sa fac cu adevarat - Am fost obsedat de muzica. M-am decis, in mare parte, pe la varsta de 13 sau 14 ani ca asta vreau sa fac."
Park s-a mutat in New York pentru a incerca sa-si inceapa cariera in muzica dar s-a mutat dupa mai putin de 8 luni in Los Angeles, unde a avut numeroase locuri de munca stranii pentru a se intretine. A lucrat in magazine de imbracaminte, ca functionar, retail sau instructor de karate.
In 2000 si-a terminat prima s-a colectie de demo-uri, care este cunoscuta acum ca fiind primul album, The Basement Tapes. El a inregistrat cantecele in spatele unui magazin detinut de prietena unui prieten, neavand destui bani pentru a folosi un studio.
Dealungul carierei, Patrick Park a lansat 10 albume, ultimul intitulandu-se lp-ul "Come What Will", unul din cele mai bune ale sale.
Va invit sa ascultati si cateva melodii dupa acest album. Mai multe informatii gasiti pe site-ul sau: www.patrickpark.net











Un comentariu:

  1. Hello!You have a good blog!
    We were waiting you to join Jimi Hendrix Fans biggest comunity
    http://jimi-hendrix-fanclub.blogspot.com/
    and leave a link to send people to your website.
    We promote free your blog .
    Thanks ,
    Jimi Hendrix Fanclub

    RăspundețiȘtergere

Comenteaza